Ja! Ik ga al mijn geheimen met je delen!

bondage submissive onderdanig rope knielen

Wil je net een wat meer? Wil je echt persoonlijke advies en iemand die luistert naar je wensen en verlangens in spel maar kom je er net even niet uit of zoek je een andere invalshoek? Heb jij een bijzonder moment te vieren of wil je groeien als Dominant en daar echt de tijd en aandacht aan geven? 

Dat kan. Samen gaan we in gesprek hoe je een mooie lijn kunt creëren in jouw D/s. 

Ik luister en vertaal voor jou een basis om mee te werken voor de D/s relatie die je aan het beleven bent. Ik bedenk een waanzinnige spelervaring voor jou en je partner waar je nog heel lang op verder kunt bouwen, als je wilt.

Ik ga voor je aan de slag!

DE DAG tot op detail uitgewerkt van Ochtend naar Middag tot Avond en daar voorbij.

Een voorstel hoe je dit in de toekomst vast kunt blijven houden en verder uitdiepen.

DE dag komt natuurlijk niet vanzelf tot stand. Hoe werk je toe naar dit moment en hoe hou je dit vast.

Tips en suggesties en ingangen hoe je ieder facet van dit plan tot in de puntjes kunt voorbereiden.

Mijn Werkwijze

Nadat je hebt besloten dat je de investering wilt maken om met mij aan de slag te gaan, starten we met een persoonlijke (online) gesprek van maximaal 2 uur. Waarin Ik haarscherp en eerlijk mijn vinger zal weten te leggen op waar je naartoe wilt als Dominant en wat jij (en dus jullie) nodig hebben.  Wat wil jij hieruit halen?

Ik werk met Trello. Dit is een dynamische omgeving die Ik volledig voor je ga vullen en uitwerken! I just love to be in control! En deze manier van werken zorgt ervoor dat jij dat straks zeker ook bent en niets meer over het hoofd ziet!

Lees meer >>

We sluiten af met een Board meeting 😉 waarin Ik dit board overdraag zodra alles ingevuld is. Ik ga je alles uitleggen en toelichten en jij mag Me nog steeds mijn latex top van Mijn lijf vragen. 

Na afloop wordt dit board ook jouw EIGENDOM! Tevens kun je dit board voor altijd blijven gebruiken of er zelfs nieuwe aan toe voegen om al je toekomstige snode plannen te blijven uitwerken en aanscherpen!

Vervolgens ga Jij aan de slag om toe te werken naar jullie bijzondere “event”. En Ik sta zeker nog ter beschikking om je te ondersteunen waar nodig totdat je plan tot uitvoering komt. 

Ik vind het altijd leuk om achteraf te horen hoe het gegaan is!

“De gesprekken die hebben plaatsgevonden met Miss-V om deze dag mogelijk te maken heb ik als zeer waardevol ervaren. Wij staan nog aan het begin van onze BDSM-relatie, en dan is het fijn om daar eens over te kunnen spreken met iemand die al langer ervaring heeft en nergens meer van opkijkt. Op die manier kwamen tijdens het voortraject al interessante tips en ideeën voorbij, om onze relatie verder uit te diepen.

Lees meer >>

Zaterdag 26 september was het dan eindelijk zover. De dag zelf was een perfecte mix van onze wensen, kinks en evt. harde nee’s, en een dag vullend programma. 

Een week eerder stonden de eerste opdrachten voor haar gepland. In totaal waren het een viertal opdrachten, waar een duidelijke opbouw in zat. Deze hielpen niet alleen om in de juiste mindset te komen voor “de dag” maar ook om op die manier juist naar een climax toe te werken. Een van de opdrachten tijdens de week was edgen. Er waren in onze relatie wel al regels m.b.t. klaarkomen, maar edgen had ik nog nooit bedacht. En geloof me, dit was effectief!” – Edwin –

No products in the cart.