Heb jij genoeg discipline? Ben je bereid te leren, te ondergaan, te vertrouwen? Ontdek dan nu wat er achter de deuren van Mijn Play Room schuilgaat. Kom en ontmoet Mij op deze bijzondere Plek. Ik verwacht je.

De Play Room is er voor iedereen die onderdanigheid een plek wil geven. Of je nu je eerste stappen in de BDSM wereld aan het verkennen bent of Mij eindelijk wilt leren kennen. Ook als je al heel wat meegemaakt hebt is hier alle ruimte voor jou.

De ervaringen die ik speciaal voor jou maak zijn tegelijkertijd speels, intens en oprecht. Ik vind moeiteloos jouw kern en kijk graag in diepste plekje van je ziel.

BDSM beleven

Veilig, met echte Aandacht en Intensiteit

Toegeven aan Overgave

Je hoofd “uit” waardoor je weer super lekker in je vel zit.

De Kans om te Verbinden

Met een stuk van jezelf dat er gewoon mag en kan zijn

Geheimpjes

Zijn deze gevoelens wel normaal? Deze vraag heeft bijna iedereen die zich met BDSM bezighoudt wel eens gesteld. Wat normaal is hebben we een beetje met zijn allen bedacht toch? Als je daar dan niet aan voldoet… dan stoppen we het liever weg. Jouw behoeftes zijn niet vreemd, ze liggen simpelweg ergens anders.

Je zal zien dat er zoveel meer te ontdekken valt in jezelf. Ik heb kamers vol met geheimen om te delen. Er is een plek waar je naar toe kan. Iedere dag. 

Dus, ik vraag me af, waarom ben je er nog niet?

ZEG HET MAAR. WELKE PLAYROOM KIES JE?

No products in the cart.