MissV geïnterviewd door De Volkskrant

Max Kisman illustratie BDSM Liefde van nu Volkskrant

Als Chantal uit nieuwsgierigheid een fetisjfeestje bezoekt, raakt ze dusdanig geprikkeld dat ze zich verder gaat verdiepen in BDSM. Er gaat een wereld voor haar open.

Een tijdje geleden werd ik door de Volkskrant geïnterviewd voor de Podcast van Liefde van Nu. Al enige tijd waren zij op zoek naar iemand die met hen op integere wijze het gesprek aan wilde gaan over BDSM en het is mijn missie om op diezelfde wijze meer te mogen vertellen over BDSM om zo, een beetje, te mogen bijdragen aan het doorbreken van het taboe en de clichés rondom dit onderwerp.

Corine Koole is een geweldige schrijfster. Ik houd van haar scherpte en kritische vragen. Het maakte ook dat ik me na twee uur interviewen afvroeg… heb ik dit wel goed genoeg gedaan? Komt het over? Is de kern geraakt? Die twijfel werd al snel weggenomen toen Corine aangaf dat ze zo geïntrigeerd was door mijn verhaal dat ze vond dat er ook een geschreven variant moest komen. Samen gingen we op zoek naar de juiste vorm.

Liefde van Nu Volkskrant Interview BDSM MissV
Liefde van Nu Volkskrant Interview BDSM MissV

No products in the cart.