Windt Discipline jou op en wil je op een Dienende en Service gerichte manier je onderdanigheid ervaren?

Haal dan de sleutel van deze Play Room.

Er staat namelijk wat bijzonders te gebeuren. Iets groots. Natuurlijk heb jij geen idee wat, maar ik heb je nodig. Als butler als Household Servent. Het is belangrijk dat je precies weet wat je moet doen, hoe jij je dient te gedragen en wat ik van jou verwacht op DE GROTE DAG. Denk niet dat dit een lui baantje is. Mijn Servents zijn sterk en dragen hun dienstbaarheid met trots! Je uithoudingsvermogen zal getest worden en Ik zal je trainen en disciplineren naar Mijn wens.

Hongerig naar zoete vernederingen van Mijn snijdende tong? Laat dat zwakke vlees van jou maar eens goed onder handen nemen.

Vind de sleutel voor toegang tot deze Play Room.

1 maand lang, een moment per dag alle controle uit handen. Onderdanigheid in de breedste zin van het woord. Oh er is zoveel te bedenken. Wil jij meemaken hoe ik BDMS ten volste beleef? Wees Mijn marjonet. Mijn hoertje, Mijn hond, loyale dienaar, schooljongen. ben niets, ben alles. Behaal je titel.

No products in the cart.