Mijn spel draait om Vrijheid. Om Revolutionair en Radicaal je Puurste zelf te durven zijn. Om wie jij Bent wanneer je toegeeft aan al jouw verlangens.

Ik hou van onze Kink Community en het is Mijn missie om bij te mogen dragen aan een positieve BDSM en kink gerelateerde bewustwording in onze maatschapij. Onze wereld is werkelijk magisch en inmiddels heb Ik als Meesteres achter deuren gekeken van plekken die voor vele anderen gesloten blijven.

Ik heb een vurige passie voor het creëren van mooie ervaringen en om te domineren. Ik leef ervoor. Sinds 2010 speelde, ervaarde en aanschouwde Ik de intense wereld van Kink en BDSM met haar veelzijdige fetish scènes, zowel in Nederland als over de grens. Shows geven, demo’s, workshops, feestjes organiseren… jaren lang.

Al als jong meisje leunde Ik op de randjes van de afgrond om in de diepte te turen. Fantaserend, wat als alles daar beneden anders is dan iedereen denkt? Ik bevroeg en betwijfelde, bewandelende Mijn eigen weg. Het liefst creëerde Ik nieuwe paden om overheen te dansen. Ik observeerde alles wat Ik tegenkwam. Het liefst de mens met al zijn verborgen extremiteiten. Wie ben je echt, wat ben je nog meer? Recht naar de kern, midden in die wirwar van emoties vond Ik rust en was alles eerlijk en zuiver.

Deze kijk op het leven bracht Mij naar de wereld van kunst, theater en visual arts waar Ik Mijn “ondersteboven en binnenstebuiten” manier van kijken uit kon leven in een professionele carrière. Later paste Ik Mijn visie en grote interesse in Behavioural Science toe als Creative Concepter als Marketeer. Altijd wilde Ik maar 1 ding. Grenzen bewandelen, choqueren en bewustzijn (aan)raken. Dan het verhaal vertellen, belevingen die diep tot in de kern raken én dan in beweging zetten.

Ik vind moeiteloos jouw kern en kijk graag in diepste plekje van je ziel.

Dat is precies wat Ik, tot de dag van vandaag, doe als Meesteres. Dit is hoe Ik speel, denk, voel, beleef. En jij mag mee, kruipend, smekend, vernederd en beschaamd, tot op het bot. Want niets zo mooi als ware onderdanigheid en onderwerping. Alles voorbij tot het grote niets. Ik zal in je hoofd kruipen en je laten weten wat je zelf nog niet wist. Maar je zal het herkennen en weten dat je bent aangekomen op je bestemming. 

Het uitwerken en behouden van een mooie connectie is van groot belang voor Mij. Het zijn Mijn subs, online en offline, die echt begrijpen hoeveel emotionele energie er nodig is om hen te begeleiden op hun reis van overgave, zelfreflectie en persoonlijke groei. Zij tonen hun dankbaarheid door zichzelf steeds opnieuw in Mijn handen te leggen maar ook door te investeren om Mijn kennis- en vaardigheidsniveau op een hoog niveau te houden. Iets waar ook zij tenslotte regelmatig de vruchten van plukken. Ze zijn Mijn onmisbare, grootste fans en voegen onschatbare waarde toe aan Mijn persoonlijke leven. 

Het is misschien veel maar dit is wat het kost om een Meesteres te dienen die oprecht en met diepgang je meeneemt op jouw reis van onderdanigheid en onderwerping. Wil je weten of dit ook voor ons geldt? Probeer dan gewoon een paar dagen Mijn Online Play Room uit. Wees welkom, ontdek Mij en jezelf, it’s free.

©MISSV. - 2022 All rights reserved